SİYASET

CHP’den, DEVA’ ya Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret ederek, yeni yerine taşındıkları için hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP’den, DEVA’ ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyarette Filistin’e İsrail’in saldırısı, ekonominin iyi gitmeyişi ile ekonomik krizinin vatandaşı derinden etkilediğiyle Türkiye’nin sorunlarıyla, yaklaşan yerel seçimler konuşuldu.

Siyaset, topluma ve ülkeye hizmet anlayışıyla yapılmalıdır

CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Siyaset topluma ve ülkeye hizmet etme ve faydalı olma anlayışıyla yapılmalıdır. Maalesef iktidar eliyle siyasette hizmet anlayışından uzaklaştırılmıştır. Ülkemizin sorunları giderek büyüyor. Filistin’e İsrail’in saldırısı kınıyoruz. Orada İsrail bir insanlık suçu işleyerek, insanları topraklarından uzaklaştırmak istiyor. Filistin’de hayatını kaybedenden rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak, bu durum karışışında daha sert tavır alarak, oradaki yangının sönmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Yaklaşan yerel seçimlerde muhalefet partileri olarak ortak müştereklerde buluşabiliriz. Ziyaretlerinden dolayı CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Ülkemizin sorunları giderek artıyor

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman’da misafirperverliğinden dolayı Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya teşekkür ederek,“Ülkemizin iktidar tarafından getirildiği nokta ortadadır. Ekonomi başta olmak üzere ülkemiz sorunları çözülmediği gibi, giderek çoğalıyor. Zamlar üstüne zam yapılması, vergilerin artmasıyla ve yüksek enflasyon karışışında iktidar hiç bir şey yapmıyor. Artık vatandaşımız zor bir durumdadır. Geçinemiyor. Bunun yanında İsrail Filistin’e saldırarak, bir insanlık suçu işliyor. Çocukların ve sivil vatandaşın öldürülmesi kabul edilemez bir durumdur. İsrail zaman geçmeden Filistin’i işgalden vazgeçmelidir. AK Parti hükümetini de bu katliamın sonra ermesi ve barışın yeniden sağlanması için çok önemli adımlar atmalıdır. İsrail’de hayatını kaybedenlere Rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bizleri misafir ettiği için Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

 

AdminAdmin