ureticihaber.com
ureticihaber.com
SİYASET

CHP Konya Milletvekili Bektaş, Oyunu Selçuklu Kullandı

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Pazar günü yapılan yerel seçimlerde, Selçuklu Kemal Rızvanoğlu İlkokulunda, 2097 nolu sandıkta oyunu kullanarak, seçilecek olanlara başarılar diledi.

CHP Konya Milletvekili Bektaş, Oyunu Selçuklu Kullandı
Paylaş:

Barış Bektaş’a oyunu kullanırken, eşi, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş ve partililer eşlik etti.

Resim önizlemesi

 CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, bu seçimlerde seçilen kişilere başarı dileyerek, “Yerel seçimlerin hizmet yarışı olarak görülmesi gerekmekteyken, AK Parti iktidarı tarafından bu durum manipüle edilmeye çalışıldı. Adayların projelerinin tartışılmadığı bir iklimde yerel seçimlere girdik. Öyle ki tarafsız olması gereken bakanlar ve hatta cumhurbaşkanı dahi seçim kampanyasının bir ayağı haline geldi. Bütün bu olumsuz koşullara ve anti-demokratik uygulamalara rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak adaylarımız, bütün kampanya sürecinde projelerini anlattı. Bizler Milletvekilleri olarak seçim bölgelerimizdeki sorunların Cumhuriyet Halk Partisi tarafından nasıl çözüleceğini anlattık. Ve bugün seçim kampanyasının sonuna gelerek oylarımızı kullandık. Her ne siyasi görüşten olursa olsun her yurttaşımızın oylarının hayırlı olmasını temenni ediyor, seçilecek olan kişilere de başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.