SİYASET

CHP, Karatay’da Vatandaşlarla Buluştu

Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Konya il Başkanlığı Karatay ilçedeki pazar yerlerinde vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini paylaştı.

 CHP, Karatay’da Vatandaşlarla Buluştu

Karatay İlçedeki seçim çalışmasına CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ ve partililer katıldı.

Karatay ilçedeki seçim çalışmasının verimli geçtiğini ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinlediklerini belirten CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, ”Karatay İlçe başkanımız Refik Serttaş, Büyükşehir belediye başkan adayımız İsmail Sonkaya, Karatay belediye başkan adayımız Mustafa Üstündağ ve İl başkan yardımcılarımızla birlikte Karatay ilçemizde seçim çalışmalarında bulunduk. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaştık. Halkı ve halktan yana olan partimiz CHP’nin belediyecilik anlayışında, Karatay ilçemizde hiç bir kimseyi ötekileştirilmeden ilçe halkına eşit hizmet vereceğiz. Belediye başkanlarımız vatandaşına, seçmenine hesap vermeyi onurlu bir görev olarak kabul edecektir. ilçelerimizin yeşil alanlarını koruyarak, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve halkımızla buluşturacaktır. En önemlisi de mutlu, huzurlu insanların yaşadığı kentler inşa edeceklerdir. Bunun yanında kentte yaşayanlar ile ilçede yaşayanlar arasında ekonomik ve sosyal işbirliğini sağlayarak, üretim kooperatifleriyle işbirliği yaparak ekonomik anlamda güçlenmesini sağlayacaktır. Karatay ilçesinde kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere ağırlık verilerek, birlikte yaşama kültürünü kurumsallaştırarak geliştireceğiz. Yeter ki Karatay ilçe halkımız, bize güvensin ve destek versin” dedi.

Sonkaya, Konya’daki imara ve şehirciliğe önemli katkılar yapacağız

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya Konya’daki imara ve şehirciliğe önemli katkılar yapacaklarını dile getirerek, “Konya'da imar ve şehirciliğe katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yapacağız. Ekonomisi tarıma dayanan Konya'da, geçim sıkıntısı çeken vatandaşımıza hizmet götürmeyi amaçlıyoruz. Konya, göç alan bir şehir. Bu nedenle imar, şehircilik ve kentsel dönüşüm alanlarında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bu sorunları Konyalı ve Karataylı vatandaşlarımızla birlikte, bilgim ve tecrübemle çözeceğiz” diye konuştu.

Karatay halkımızla belediyeyi birlikte yöneteceğiz

CHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ belediyeyi Karatay halkıyla birlikte yöneteceklerini belirterek, “Karatay İlçemizde, partimiz CHP’nin halkçı ve tüm kesimleri kucaklayan sosyal sosyal belediyecilikle anlayışıyla, halkımızı kucaklayarak belediyeyi birlikte yöneteceğiz. İlçemizin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Şeffaf bir yönetimle, hiçbir kimse ötekileştirilmeden yurttaşlarımıza eşit hizmet vereceğiz. Karatay ilçemizdeki vatandaşlarımızın da desteğiyle halkın belediyesinin iktidarında Karatay ilçemiz hak ettiği yapıya ve hizmete kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin