Konya’nın Çeltik ilçesinde devlet-millet kucaklaşmasını pekiştirmek ve yerel sorunları yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri sürüyor. Çeltik Kaymakamı Hilal Buse Ünal, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tayfun Genç ile birlikte ilçeye bağlı İshakuşağı ve Adakasım mahallelerine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Vatandaşın Sorunları Yerinde Dinlendi

Ziyaret programı kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Hilal Buse Ünal ve Teğmen Tayfun Genç, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla aynı masayı paylaştı. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Kaymakam Ünal, vatandaşların altyapı, tarım, güvenlik ve günlük yaşama dair dile getirdiği sorunları, talep ve önerileri bizzat dinleyerek not aldı.
Vatandaşların ilettiği konuların takipçisi olacağını belirten Kaymakam Hilal Buse Ünal, kamu hizmetlerinin ilçenin en uzak noktasına kadar eksiksiz ve hızlı bir şekilde ulaştırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Devletin kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu ifade eden Ünal, bu tür alan ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.
İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tayfun Genç ise mahallelerdeki genel güvenlik ve asayiş durumu hakkında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak, güvenlik güçlerinin her zaman halkın huzuru için görev başında olduğunu hatırlattı.
Mahalle sakinleri de devlet yetkililerini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Hilal Buse Ünal ile İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tayfun Genç’e teşekkür etti.