YEREL

Beyşehir Belediye Başkanı Adil bayındır Konya Basını İle Buluştu

Beyşehir’de geçen dönem bağımsız olarak belediye başkanı seçilen Adil Bayındır, yeni dönemde de belediye başkanı olarak aday olduğunu ancak bağımsız aday olmayacağını açıkladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil  bayındır Konya Basını İle Buluştu

Beyşehir’de 2019 yılında bağımsız olarak belediye başkanı seçilen Adil Bayındır, yeni dönemde de belediye başkanı olarak aday olduğunu ancak bağımsız aday olmayacağını söyledi.

Başkan Adil Bayındır, Konya basınıyla Beyşehir’de bir araya geldi. Belediye olarak gerçekleştirdikleri yaptırım ve hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Adil Bayındır, yeniden seçilmesi halinde yapmak istediği proje ve hizmetleri anlattı.

 

Yeniden aday olma sürecine ilişkin konuşan Başkan Bayındır, yeni dönemde de belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini ancak bu kez bağımsız aday olmayacağını bildirdi. Hangi partiden aday olacağını kendisi değil halkın belirleyeceğini söyleyen Bayındır amaçlarının hizmet olduğunu yeniledi.

1989-2002 yılları olmak üzere aralıksız üç dönem belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Başkan Bayındır, “Beyşehir halkıma söz verdim, 15 Kasıma kadar bağımsız kalacağımı ilan ettim ve sözümü tuttum. Sonra yol haritamızı yine halkımla beraber belirleyeceğim. 40 yıldır siyasetin içindeyim. Bu süreçte çok güzel şeyler biriktirdik. Gönüller kazandık. Beyşehir'de sanayinin önünü açan, güneşi olan Ali Akkanat'tır. Onun sayesinde büyük istihdam oluşturduk, üniversite kazandırdık. ‘Dün dünde kaldı cancağızım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım’. 2019'da gel dediler geldik. Kaderde 2024'te görev varsa yeni yatırımlar ile yola devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Bayındır, "Bağımsız olarak değil, halkımızın istediği partinin çatısı altında aday olacağım. Biz hayal kurmadan, ayaklarımız yere sağlam basarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Her önüne gelen aday olabilir, ama işin ehline verilmesi gerekir. Bizim iş bitiriciliğimiz de ortada" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin