YEREL

Başkan Pekyatırmacı'dan Ziyaretler

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı esnaf ve huzurevi ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı'dan Ziyaretler

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirerek her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veriyor. Bu kapsamda Zafer Sanayi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Pekyatırmacı ziyaretlerinde esnafa bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşların Selçuklu’da hizmetin en güzelini alması noktasında her türlü çalışmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Her zaman esnafımızın yanında, onların hizmetindeyiz” dedi.

Başkan Pekyatırmacı "Yaşlılarımız bizim dua kapımız"

Başkan Pekyatırmacı’nın gün içindeki ziyaretlerinin bir diğer adresi de Sille Mahallesi'nde yer alan Özel Meliha Ercan Huzurevi oldu. Kurum yetkilileri tarafından karşılanan Başkan Pekyatırmacı, huzurevini gezdi, buradan hizmet alan yaşlılar ile bir araya geldi. Huzurevi sakinleri ile hasbihal eden Başkan Pekyatırmacı, yaşlıların her zaman baş tacı olduklarını ifade etti.

Yaşlıların hayat tecrübeleri ve birikimleriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturduğunu söyleyen Pekyatırmacı, “Sizler bizim dua kapımız ve en kıymetlilerimizsiniz. Sizlerin yaşamlarınızı daha mutlu ve huzurlu geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyor, her fırsatta sizleri ziyaret ederek dualarınızı almayı, istek ve taleplerinizi dinlemeyi de ihmal etmiyoruz." dedi.

Huzurevi sakinleri de Başkan Pekyatırmacı’nın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek Pekyatırmacı’ya teşekkür etti.

AdminAdmin