GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı'dan 15 Temmuz Mesajı

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Pekyatırmacı'dan 15 Temmuz Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimizin yazdığı her kahramanlık destanı tarihe derin izler düşmüştür” diyerek Türk milletinin vatan sevgisinin her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yaptı.

"15 Temmuz direnişi, asırlar boyu unutulmayacak bir destandır."

Başkan Pekyatırmacı mesajının devamında "15 Temmuz tarihin en önemli dönüm noktalarından biri oldu. Geçmişi kahramanlıklarla dolu aziz milletimiz büyük bir sınavı başarıyla verdi. O gece millet iradesini hiçe sayıp hainlik yapanlar kaybetti. O gece cesaretimiz, idealimiz, ufkumuz ve çocuklarımızın geleceğe dair hayalleri kazandı. Kazanan halk oldu. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır bilinciyle ölümsüzlüğü seçen kahraman şehitlerimiz kazandı. Korkusuzca meydanlarda destan yazan yiğit gazilerimiz kazandı. 15 Temmuz’un canlı şahitleri olarak ne söylesek ne anlatsak o gece yaşananları ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. 15 Temmuz, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesinin adıdır. Bu mücadelenin ve zaferin sahibi Türk milletidir, milletimizin tüm fertleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü kutluyor, şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize, en derin şükranlarımı sunuyorum." dedi.

AdminAdmin