YEREL

Başkan Pekyatırmacı Ve Milletvekili Adayları İle Saha Ziyaretlerini Sürdürüyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor.

Başkan Pekyatırmacı Ve Milletvekili Adayları İle Saha Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ile Adnan Menderes Sebze Ve Meyve Hali ve Kerkük Caddesi ziyaret edilirken, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ve eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Ürün ile birlikte Karatay Sanayi esnafı ziyareti gerçekleşti. Ziyaretlere teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Resim önizlemesi

 

ADNAN MENDERES SEBZE VE MEYVE HALİNE ZİYARET

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi 14 Mayıs seçimleri kapsamında Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret ederek esnaflarla istişarelerde bulundu.

Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, milletvekili adayları ile ilçenin faklı noktalarında saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye hizmetleri noktasında da vatandaşlarla istişarelerin yapıldığı ziyaretlerde 14 Mayıs’ın önemine değinilerek vatandaşlardan destek isteniyor.

Resim önizlemesi

 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi seçim çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali esnafıyla bir araya geldi. Burada yer alan iş yerlerini tek tek uğrayan Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Adayı Selvi, hal esnafından gelen istek ve önerileri dinlerken 14 Mayıs için destek istediler. Ziyaretlerde AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

Başkan Pekyatırmacı ve milletvekili adayı Selvi ziyaretler kapsamında Kerkük Caddesi üzerinde yer alan esnafları da ziyaret etti.

Resim önizlemesi

 

Başkan Pekyatırmacı,“ Konya, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye en yüksek desteği verecek”

Sebze ve meyve halinin Konya ticaretinde önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Sabah erken saatlerde başlayan bu hareketlilik şehrimizin önemli ekonomik dinamiklerinden birini oluşturuyor. Hal işletmecilerimize hoş sohbetleri ve gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta ülke olarak tarihi bir seçim yaşacağız.

Resim önizlemesi

Konya’mızın bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteğinin en yüksek oranda olacağına inancımız tam. İnşallah 14 Mayıs sonrası ülkemizin önü daha da açılacak ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Selvi,“14 Mayıs’a kadar gece gündüz sahada olmaya devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye’de eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar büyük işlerin altına imza atıldığını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi,” Bu kazanımların korunması ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden destek istiyoruz. Teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar gece gündüz sahada olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam.” Diye konuştu.

 

Resim önizlemesi

KARATAY SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede yer alan sanayi bölgelerine de ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ve eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Ürün ile birlikte Karatay Sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde 14 Mayıs’ın önemine vurgu yapılarak esnaftan tam destek istendi. Çalışmalarda gençlerle özel olarak ilgilenilirken onlarla olan sohbetler renkli diyaloglara sahne oldu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin