ureticihaber.com
HV
02 HAZİRAN Pazar 16:27

Başkan Kavuş; “Aydınlık Yarınlarımızın En Büyük Teminatı Gençliğimizdir”

19 Mayıs 1919 gününü, aziz milletimizin içindeki direniş ruhu ve destansı kahramanlıklarla yeniden ayağa kalktığı, azim ve bağımsızlık aşkını dünyaya ilan ettiği gün olarak nitelendiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Aydınlık geleceğimizin teminatı gençliğimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

GÜNCEL
Başkan Kavuş; “Aydınlık Yarınlarımızın En Büyük Teminatı Gençliğimizdir”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Sonu kutlu bir zafere, onurlu ve şerefli bir bağımsızlığa çıkan yolculuğun ilk adımı bundan tam 105 yıl önce bugün atıldı. Aziz milletimizin istiklal ve istikbali için her türlü zorluğu göğüsleyip büyük fedakarlıklar göstererek yeniden ayağa kalktığı bir kutlu günün sene-i devriyesini milletçe ve büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Ecdadımız birlik ve beraberlik içinde sarsılmaz bir kararlılık ve imanla yeniden ayağa kalkmış, hiçbir millete nasip olmayan azim ile cesaretle vatanını, bayrağını, namusunu ezdirmemiş ve benzersiz bir destan yazarak büyük zafere ulaşmıştır.

Bugün, inancından aldığı güçle milli mücadeleye başlayan ecdadımızın emaneti bu vatanı daha ileriye taşımak, dünyada söz sahibi bir ülke haline getirip mazlumların umudu olması adına var gücümüzle çalışıyor, tarihimizden aldığımız güç ve bağımsızlık ruhuyla geleceğe kararlılıkla yürüyoruz. Bu yolculukta en büyük umudumuz ise Gazi Mustafa Kemal’in bugünü hediye ettiği gençlerimizdir. Özgürlüğümüzün ve egemenliğimizin teminatı olan Türk Gençliği’nin, kahraman ecdadından emanet aldığı bu güzel vatanı, devleti ve bayrağı daha da ileriye taşıyacak, özgürlük aşkıyla büyüterek sonraki nesillere en güzel şekliyle bırakacağından en küçük bir şüphemiz yoktur.

Bu düşüncelerle, tüm gençliğimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum."

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR