GÜNCEL

Başkan Karaarslan : '' Basın Milletimizin sesidir.''

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kutlama mesajı yayımladı

Başkan Karaarslan : '' Basın Milletimizin sesidir.''

Başkan Remzi Karaarslan Mesajında Şu ifadelere yer verdi ;

‘’Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Milletimizin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir.

Her türlü zor çalışma şartlarına rağmen, ilimizde görev yapan değerli basın mensupları görevlerini özveriyle yapmaktadırlar. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadır.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır."

Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur."

Bu anlamlı günde Esenyurt’ta vazifesini icra ederken şehit edilen basın mensubumuz Cengiz Akyıldız başta olmak üzere tüm basın şehitlerimizi yâd ediyor, şartlar ne olursa olsun, görevinin başında olan, doğru haberin peşinde koşan, mesai kavramına yer vermeden çalışan; muhabirinden sayfa editörüne, yazarlarından matbaada çalışan kıymetli kardeşlerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, iyi ki varsınız diyoruz.’’

AdminAdmin