ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Başkan Bestil: ‘’Yeni Yılda Asla Ümidimizi Kesmemeliyiz’’

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Konya İl Başkanı Hasan Bestil yayımladığı yeni yıl mesajında, 2024 yılı geride bıraktığımız süreçte, karamsarlığa gerek yok. Büyük ve güzel ülkemizden asla ümidimizi kesmememiz gerektiğini söyledi.

Başkan Bestil: ‘’Yeni Yılda Asla Ümidimizi Kesmemeliyiz’’
Paylaş:

Hasan Bestil 2024 yılının değerlendirmesini yaparak, “ İyisiyle kötüsüyle geride bıraktığımız yıla dair değerlendirmede bulunursak Türk Dil Kurumu’nun açıkladığı 2024 yılını en iyi tanımlayan kelime “kalabalık yalnızlık” yerinde bir tarif olmuştur. Hüzün verici, değil mi? 2024 yılına dair bizim aklımıza başka başka kelimeler de geliyor. Mesela… Yoksulluk, yolsuzluk, geçim derdi, kayyumlar, kadın ve çocuk cinayetleri, korku rejimi, adaletsizlik, torpil, enflasyon, zamlar, zamlar bitmek bilmeyen zamlar; verginin de vergisi, asgarinin de asgarisi ücret ve daha nicesi… Fakat karamsarlığa gerek yok. Büyük ve güzel ülkemizden asla ümidimizi kesmeyelim. Çünkü Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Var olduğumuz sürece, içinde sadece güzelliklerin olduğu bir Türkiye’de yaşamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Üstelik yalnız değilsiniz. Biz varız. Bu ülkenin gerçek sorunlarını bilenler var. Yeter ki hep birlikte damla damla umudu yeşertelim. Deva olarak 2025 yılı için seçtiğimiz kavram ‘Umutlu Olmak’ tır. Şimdiden herkese mutlu ve umut dolu bir yıl dilerim” dedi.

 

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.