GÜNCEL

Başkan Angı’dan Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarının düşman işgalinden temizlendiğini vurgulayan Başkan Angı, kazanılan zafer ile Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu haline geldiğini ifade etti.

Başkan Angı’dan Zafer Bayramı mesajı

Başkan Angı, “Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir. 100 yıl önce bugün, şanlı ordumuz, ülkemizin birliğine, dirliğine ve istiklaline kast eden düşmana karşı en anlamlı cevabı vermiş ve büyük bir zafere imzasını atmıştır. 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz bağımsız ve özgür yaşama iradesini tüm dünyaya göstermiştir. 30 Ağustos, milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik ve iman gücüyle aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır” dedi.

‘MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

‘100 yıl önce aziz şehitlerimizin mübarek kanlarıyla tescil edilen iradeye bugün de sahibiz’ diyen Başkan Angı, “Bugün bizler ecdadımızın mirasçısı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bilinmelidir ki; 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimizin birliğini, bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini hedef alanları aynı cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde büyük bir mücadele sergileyerek zafer kazanan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını minnetle anıyor, aziz vatanımız için can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

AdminAdmin