YEREL

Başkan Altay: “Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Doğanhisar’ı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Meydan Düzenleme İş Başlangıç Programına katıldı. Yüzme havuzlu şehir konağı, mahalle yolları, çok amaçlı salonlar, halı sahalar, KOSKİ’nin altyapı çalışmaları, parke taşı destekleriyle birlikte günden güne daha iyiye giden bir Doğanhisar’ın ortaya çıktığını belirten Başkan Altay, “Bugün bu işleri taçlandıracak bir işin başlangıcını yapıyoruz. Bu meydanı Konya’mıza, Doğanhisar’ımıza yakışır bir hale getireceğiz. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Altay: “Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisar’ın çehresini değiştirecek Meydan Düzenleme İş Başlangıç Programı gerçekleştirildi.

Programda konuşan Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, Meydan Düzenleme Projesi ile Doğanhisar’ın yeni kazanımlar elde edeceğini söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle her zaman hizmet etme gayreti içinde olduklarını kaydeden Pekmez, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım tüm isteklerimizle büyük bir hassasiyetle ilgilendiniz. İlçemize dair tüm talepleri karşılama gayreti içinde oldunuz. Birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım sayın başkanım buradan bir kez daha size minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun” diye konuştu.

“DOĞANHİSAR’A ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNDUK”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, 2019 yılında verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, o günden itibaren Doğanhisar’a çok önemli hizmetlerde bulunduklarını anımsattı. 

“BU MEYDANI KONYA’MIZA, DOĞANHİSAR’IMIZA YAKIŞIR BİR HALE GETİRECEĞİZ”

İçinde yüzme havuzu bulunan şehir konağı, mahalle yolları, çok amaçlı salonlar, halı sahalar, KOSKİ’nin altyapı çalışmaları, parke taşı destekleriyle birlikte günden güne daha iyiye giden bir Doğanhisar’ın ortaya çıktığını vurgulayan Başkan Altay, “Bugün bu işleri taçlandıracak bir işin başlangıcını yapıyoruz. Bu meydanı Konya’mıza, Doğanhisar’ımıza yakışır bir hale getireceğiz. Yaklaşık 44 milyon lira bedelle inşallah en kısa sürede bu işi tamamlayacağız ve burası pırıl pırıl, insanların bir araya gelmekten keyif alabileceği bir mekan haline dönüşecek” ifadelerini kullandı.

“SİZLERE HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ”

Doğanhisar’a kazandırılacak Atık Su Arıtma Tesisinde de sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu paylaşan Başkan Altay konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İnşallah bir daha geldiğimizde onun da temelini atacağız. Yaklaşık 61 milyon lira bedelle hayata geçecek. Böylece, meydanla birlikte toplamda 105 milyon liralık işimiz şu anda devam ediyor. Tabii bu rakamlar hizmetin büyüklüğünü gösteriyor ama bizim Doğanhisar’a sevgimizin büyüklüğünü göstermez. Çünkü sizleri seviyoruz, sizlere hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Görev verdiğiniz günden itibaren sizlere layık olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle yola çıktığımız İhsan Öztoklu’yu rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyorum. Mekanı cennet olsun. Sonrasında Süleyman Pekmez başkanımızla yola devam ettik ve çok önemli işleri birlikte yaptık.”

“2024-2029’DA DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ YAPMAYI ARZU EDİYORUZ” 

Konyalılardan destek istemek için tekrar meydanlara çıktıklarını kaydeden Başkan Altay, “Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım. Cumhur İttifakımızın Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir kardeşimizle birlikte sizlerden destek istiyoruz. Hizmetlerimizle Doğanhisar’ımızı nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bütün bakanlarımızla, ki bu dönem 4 bakanlıkla kabinede temsil ediliyoruz, Savaş kardeşimle birlikte inşallah sizden aldığımız destekle nasıl 2019-2024’te hayalleri gerçekleştirdiysek, 2024-2029’da kalfalık dönemimizde daha önemli işleri yapmayı arzu ediyoruz” dedi.

Programa; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhur İttifakı Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir, AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı Fikret Özeralp, MHP Doğanhisar İlçe Başkanı Reşat Karaarslan da katıldı. 

Doğanhisar’da MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına da katılan Başkan Altay, ilçe esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

AdminAdmin