YEREL

Başkan Altay Cihanbeyli ve Kulu İlçelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu Belediyeleri’ni ziyaret ederek, iki ilçede devam eden yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Kulu’da Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, “Konya’yı hep birlikte daha güçlü yarınlara hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Altay Cihanbeyli ve Kulu İlçelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Cihanbeyli Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, Belediye Başkanı Mehmet Kale ile bir araya gelerek, ilçeye kazandırılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Ardından Kulu’ya geçen Başkan Altay, Kulu Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşların cumalarını tebrik etti. Başkan Altay daha sonra Kulu Belediye Başkanı Mehmet Ünver ile bir araya geldi.

Konya’nın ilçeleriyle birlikte topyekün gelişimi noktasında merkezde hayata geçirdikleri hizmetleri ilçelere de kazandırmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, “Bugün Cihanbeyli ve Kulu ilçelerimizi ziyaret ederek belediye başkanlarımızla yatırımları değerlendirdik, Cuma Buluşmasında vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Belediye başkanlarımızla şehrimizde uyum ve ahenk içerisinde hizmet ediyoruz. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Konya’yı hep birlikte daha güçlü yarınlara hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin