GÜNCEL

Başkan Ali Meşe : ‘’ Ramazan Ayı Hoşgörü, Muhabbet, Şefkat, Merhamet Aydır.’

Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe , Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ali Meşe : ‘’ Ramazan Ayı Hoşgörü, Muhabbet, Şefkat, Merhamet Aydır.’

Başkan Ali Meşe mesajında “Millet olarak sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek , mesajının devamında “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayı, müminler için bir bağışlanma mevsimidir. ​‘’İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’’ Hadis-i Şerif´in rehberliğinde bu mübarek Ramazan Ayında bizlere düşen görev yardımlaşma ve dayanışma örneğini en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır.

 

Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Ramazan paylaşmak demektir. Güzelliklerle dolu bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevginin, sofralarımızdan bereketin, evlerimizden huzur ve saadetin eksik olmamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ilahi rahmet ve bereketin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayında sabır ve manevi duygular içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenabı-ı Hak tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olması dileklerimle, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum.

 

 

AdminAdmin