YEREL

Başkan Akkaya Öğrencilerle Birlikte İftar Yaptı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek buradaki öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Başkan Akkaya Öğrencilerle Birlikte İftar Yaptı

Yurt yemekhanesinde iftar öncesi eşi Ayşegül Akkaya ile birlikte öğrencilerin masalarını gezen Başkan Akkaya, öğrencilerin Ramazan ayını tebrik ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Resim önizlemesi

Okul Müdürü Kamil Ersoy; Başkan Akkaya’ya iftar programlarına katılımı için teşekkür etti. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu’da yaptığı konuşmada, yurdun tamirat ve tadilatı ile doğalgaz bağlanmasındaki büyük katkıları için Başkan Akkaya’ya teşekkürlerini iletti.

Resim önizlemesi

Başkan Akkaya’; okulun fiziki yapısının yapılan tadilat çalışmaları ile güzelleştiğine değinerek “Ama okulumuzun bu güzelliği içinde siz değerli öğrencilerimizin bulunmasıyla güzel.  Konya’mızın çeşitli yerlerinden ve deprem bölgemizden öğrenci kardeşlerimiz var. Onlara da tekrar geçmiş olsun diyoruz. Ben hepinize derslerinizde başarılar dileyerek, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

İftar yemeğine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, eşi Ayşegül Akkaya, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gülcü, Okul Müdürü Kamil Ersoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin