GÜNCEL

Başkan Akkaya Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle Akşehir Nasreddin Hoca İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak minik öğrencilerin karne sevincine ortak olurken, tüm öğrencilere karne hediyesi olarak 24 ve 25 Ocak 2023 tarihlerinde tiyatro oyunu armağan etti.

Başkan Akkaya Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle Akşehir’de yüzbinlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu ve Şube Müdürleri, Nasreddin Hoca İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldiler.

Resim önizlemesi

 

Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel Akşehir’in eğitim alanında, sporsal faaliyetlerde, kültürel faaliyetlerde ortak paydaşların desteğiyle gerçekten güzel işler çıkarttıklarını ifade ederek “Öğrencilerimiz cıvıl cıvıl. Onlara boş zamanlarında kitap okuyup, derslerini tekrar etmeleri tavsiyesinde bulunuyor ve iyi tatiller diliyorum “dedi.

Resim önizlemesi

 

Akşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Karne Hediyesi Olarak Tiyatro

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ise “Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz için her türlü çabayı fedakârca gösteriyor. Huzurunuzda onlara teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimiz gerçekten çok başarılılar. İnşallah bu başarılarını ikinci eğitim öğretim yılında da sürdürürler. Öğrencilerimize bir karne hediyesi olarak Akşehir Belediyemizin kültürel ve sosyal faaliyetleri kapsamında “Keloğlanın Fendi Kralı Yendi” isimli tiyatroyu armağan edeceğiz. Bu tiyatroyu izlemeniz için sizleri Akşehir Kültür Merkezine davet ediyorum.  24 Ocak Salı ve 25 Ocak Çarşamba günü her gün 3 seans halinde 11:00 14:00 16:00 saatleri arasında bu tiyatroyu tüm öğrencilerimiz izleyebilir. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca; Konya Büyükşehir Belediyesi’nin siz öğrencilerimize hazırlamış olduğu Şivlilik hediyesi için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beye de teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Öğrencilerimize İyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

 

Resim önizlemesi

Akşehir’de anaokulu ve anasınıfında bin 991, ilkokulda 4 bin 954, Ortaokulda 4 bin 983, Lisede 5 bin 162 olmak üzere toplam 17 bin 90 öğrenci karne aldı.

 

Resim önizlemesi

 

  

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin