ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

ASRİAD Konya şubesinden Hatay’daki öğrencilere kırtasiye yardımı

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Konya ve Sakarya Şubeleri Hatay’daki depremzede öğrencilere kırtasiye yardımı dağıttı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Konya Şube Başkanı Sayın Abdullah KARABAĞ;

ASRİAD Konya  şubesinden  Hatay’daki öğrencilere kırtasiye yardımı
Paylaş:

Devlet ve milletin el ele yaralarını sardığı 6 Şubat depreminin ardından yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatımız olduğu için öncelikle yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun. ASRİAD Konya ve Sakarya şubeleri olarak okulların açıldığı bu dönemde en güzel yardımın ve yatırımın minik yavrularımıza olacağını düşünerek oluşturduğumuz “Kırtasiye Yardımı” paketlerini Hatay’a getirerek yerinde 1.000 kişiye dağıtma imkânı bulduk.

Depremin izlerinin silindiğini de yerinde görmenin mutluğunu yaşadık.

“Kırtasiye Yardımı” programının geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi konusunda emeği geçen başta GENÇASRİAD Başkanımız Sayın Fuat ÇATAL ve ekibine, ayrıca Konya ve Sakarya ASRİAD üyelerine teşekkür ederim.

ASRİAD olarak okul çağındaki yavrularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

 

 

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.