SİYASET

Angı: ‘Türkiye Yüzyılı’na İmzamızı Atacağız’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmasıyla birlikte seçim çalışmalarının startını verdiklerini ifade etti.

Angı: ‘Türkiye Yüzyılı’na İmzamızı Atacağız’

Türkiye geneli listelerde yüzde 65 oranında değişikliğe gidildiğini vurgulayan Başkan Angı, Konya’dan ise 10 yeni ismin milletvekili adayı olarak gösterildiğini dile getirdi. Başkan Hasan Angı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleriyle 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için milletvekili adaylarımızı belirledik. Mevcut 10 milletvekilimizden 5’i yeni listemizde yer alırken, 10 yeni adayımızı da saflarımıza kattık. Bu bir bayrak yarışı. AK davamızı en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 27. dönemin sonunda görev süresi dolan tüm vekil arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni adaylarımıza ise başarılar diliyorum” dedi.

SAHA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Aday tanıtım toplantısının yarın Ankara Arena’da yapılacağını hatırlatan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, saha çalışmalarına hız kazandırdıklarını vurguladı. Angı, “Takvim açıklandığı ilk günden itibaren seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturarak çalışmalarımızı başlattık. Seçime yaklaşık bir ay kaldı. Bundan sonraki süreçte milletvekili adaylarımız ve tüm teşkilatlarımızla yoğun bir şekilde saha çalışmaları gerçekleştirerek şehrimizde girmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız. Allah’ın izni, aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimizin büyük desteğiyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde sandıkları patlatacak, Türkiye Yüzyılı’na Konya’dan imzamızı atacağız” diye konuştu.

 

AdminAdmin