GÜNCEL

Alışık Avize 3. Şubesini Açtı

Sektörde tecrübeye sahip olan ve adından sıkça söz ettiren Alışık Avize’nin 3. Şubesi Meram Gazze Caddesi’nde hizmete açıldı.

Alışık Avize 3. Şubesini Açtı

Sektörde tecrübeye sahip olan ve adından sıkça söz ettiren Alışık Avize’nin 3. Şubesi Meram Gazze Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılışa Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Müftüsü Ali Öge ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanı İshak Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ve yönetim kurulu üyeleri, Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Küçükavcılar ve çok sayıda davetli katıldı.

‘AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET’

Öncelikli amaçlarının kaliteli hizmet olduğunun altını çizen. Alışık Avize Yönetim Kurulu Başkanı Enes Zengin, “Aydınlatmanın birbirinden şık ve göz alıcı avize ürünlerini mağazamızda satışa sunuluyor. Şu anda yaklaşık 70 farklı modelimiz bulunmakta. Bu modeller arasında 456'lardan başlayarak onlara kadar çeşitli seçenekler mevcut. Örneğin, yemek masaları kategorisinde beş farklı çeşit ve her bir çeşit de dörtlü, beşli ve altılı olarak sunulabiliyor” diye konuştu.

MERAM’IN HER BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ İHYA ETTİK

Açılışa katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, işletmenin hayırlı olmasını dileyerek, ”Açılışını yaptığımız işletmenin Meram’ın en işlek caddesi olan Gazze Caddesi’ne büyük katkı sunacağını temenni ediyorum. Böyle bereketli bir günde yaptığımız açılışta, işletme sahibine bol kazançlar dilerim. Meram’ın her bölgesini karış karış ihya ettik, etmeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamaya çalışıp en iyi hizmeti en iyi standartlarda ayağına kadar götürüyoruz” dedi.

AdminAdmin