FUTBOL

Akşehirspor Liderliğini Korudu

Konya Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor, ligin 19. haftasında konuk olduğu Beyşehir Üzümlüspor’u 2-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Akşehirspor Liderliğini Korudu

Beyşehir İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya, temsilcimiz Akşehirspor; Sinan Bektaş, Aykut Taşkunfurat, Taner Kaçıran, Rıdvan Yanık, Ahmet Sarı, Serkan Akbakay, Berat Gülap, Ali Yakup Çebioğlu, Suat Yüksel, Ayhan Altınay ve Osman Gümüş ilk on biriyle çıktı.

Şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen ve etkili oyunuyla genellikle karşılaşmaların ilk dakikalarında skoru değiştiren Akşehirspor, bu karşılaşmada rakibinin dengeli oyunu ve güçlü savunması karşısında golü 30. dakikada bulabildi. Ali Yakupçebioğlu’nun kaydettiği gol, maçın ilk yarısının skorunu da belirledi.

Ev sahibi takım, 50. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı ve skor 1-1 oldu. Deplasmanda da olsa 3 puan hedefinden şaşmayan Akşehirspor, dakika 71’de Ayhan Altınay’ın golüyle durumu 2-1 yaparak karşılaşmada bir kez daha öne geçti. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Akşehirspor zorlu deplasman maçından aldığı galibiyetle puanını 45’e yükseltmiş oldu.

AdminAdmin