SİYASET

AK Parti Konya’dan merkez ilçelere çıkarma

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları merkez ilçelere çıkarma yaptı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde esnaf ve halkı ziyaret eden milletvekili adayları ile teşkilat mensupları, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Ziyaretlerde çiçek ikramında da bulunan milletvekili adayları, Konyalılardan yoğun ilgi gördü.

AK Parti Konya’dan merkez ilçelere çıkarma

Meram ilçesinde bayram alışverişine çıkan vatandaşlarla bir araya gelen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları Tahir Akyürek, Burhanettin Sevencan, Saadet Armağan Güleç Korumaz ve Hümeyra Saçkesen, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy desteği istedi.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları Meryem Göka, Faruk Özçelik, Ercan Uslu, Muhammed Zeren ve teşkilat mensupları ise Selçuklu ilçesinde bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun teveccüh gösterdiği ziyaretlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Karatay ilçesinde temaslarda bulunan 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları Selman Özboyacı, Mehmet Baykan, Latif Selvi ve teşkilat mensupları da İstanbul Caddesi, Kadınlar Pazarı ve Furkan Dede Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bayram ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini söyleyen milletvekili adayları, Konyalıların yoğun desteği ile 14 Mayıs seçimlerinde yeniden zafer yazacaklarını belirtti.

 

AdminAdmin