SİYASET

AK kadrolar bayramda da sahada

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelerde bayramlaşma programlarına katılacak milletvekili adayları için uğurlama töreni düzenledi.

AK kadrolar bayramda da sahada

Mevlana Kültür Merkezi otoparkında gerçekleştirilen programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 28. Dönem AK Parti Konya milletvekili adayları ile il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, programda yaptığı konuşmada ak kadroların bayramda da sahada olduğunun altını çizdi. Başkan Angı; “Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksek tempodaki bu çalışmalarımız bugün yine devam edecek. Şehrimizin tamamında güzel insanlarımızla, kıymetli kardeşlerimizle buluşmuş olacağız. Bayram vesilesiyle şehir dışından gelmiş olan kıymetli hemşehrilerimizi de ziyaret edeceğiz. Güzel bir bayramı idrak ediyoruz. Rabbimize hamd ediyoruz” dedi.

‘DOĞRU ADIMLARLA DEVAM’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı’na adım adım yürüdüklerini söyleyen Hasan Angı; “Çok değerli vekillerimizin mecliste bizleri temsili, Türkiye'nin geleceğine umutlarımızı çok daha güçlü kılıyor. Hep doğru adımları atan AK Parti doğru zamanda doğru adamla yine yoluna yürüyor. Diğer partilere baktığımız zaman ortaya koydukları hiçbir şey yok. Buna rağmen utanmadan iftira ederken kalkıp din adına nasihatte bulunmaya çalışıyorlar. Tabii olmak, samimi olmak bu ülkenin milli ve yerlisi olmak çok önemlidir. Türkiye ayakta ve 14 Mayıs'taki bu seçimleri son derece önemsiyor. Hep birlikte şehir olarak, teşkilatlar olarak, belediye başkanlarımızla ve tüm adaylarımıza birlikte en iyi çalışmayı ortaya koymak için mücadele veriyoruz. Hem Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu çıkaracağımız gibi hem de mecliste de en yüksek temsili AK Parti olarak sağlamış olacağız inşallah. Tekrar tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Tüm adaylarımıza kolaylıklar diliyorum. Yola çıkacak arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

Program sonunda 28. Dönem AK Parti Konya milletvekili adayları ile teşkilat mensupları ilçelerde bayramlaşmak üzere konvoylar halinde yola çıktı.

AdminAdmin