GÜNCEL

Ahmet Gelmez ,Gaziler Günü Kutlu Olsun

Şehit Gazi Sen Konya İl Başkanı Ahmet Gelmez 19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Ahmet Gelmez ,Gaziler Günü Kutlu Olsun

Başkan Gelmaz mesajında : ''Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı kahraman gazilerimize devletimizin verdiği önemin ifadesi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921'de Mustafa Kemal Atatürk'e “Gazi” unvanının verildiği günün yıldönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

Türk Milletinin Vatan, bağımsızlık, bayrak ve kutsal uğrunda fedakarlığı, vatanseverliği, kahramanlığının yaşayan destanıdır Gazilik. Bu destanı yazan kahramanın adıdır Gazi. Selam olsun! Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’ de, Kıbrıs‘ta, Terörle Mücadelede, Suriye'de şehit düşen ve kanlarını döken kahramanlara, Milli sınırlarımızı kanları ile vatan yapan, bu kutsal topraklarda kefensiz yatan, bütün kınalı kuzulara, selam olsun! Şehitlerimizin yaşayan şahitlerine, onurlanmış askerlere, Dün olduğu gibi, bugün de yarın da tek yumruk ve tek ses olarak, nöbetinin başında olan yiğitlere, Tüm Gazilerimize selam olsun. Gaziler gününüz kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.’dedi.

 

AdminAdmin