EĞİTİM

42 Bin, İnci ÇEÇO İçin Bende Varım!

Bu kapsamda 2 Ağustos 2023 tarihinden buyana Konya’da il genelinde yürütülmekte olan “42 Bin İnci ÇEÇO İçin Bende Varım” projesi NEÜ (Necmettin Erbakan Üniversitesi),KOS (Konya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü) ve KTO (Konya Ticaret Odası) iş birliği ve bir çok ÇEVİ’nin (Çevreci İşletme) katkılarıyla ilk öğretim çağındaki çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Projenin final programı Dedeman Konya Hotel’de proje paydaşlarının üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

42 Bin, İnci ÇEÇO İçin Bende Varım!

Programda ÇEVİ’lere (Çevreci İşletme) katkılarından dolayı Çevreci İşletmeSertifikasıvePlakettakdimiyapıldı.Törensunuculuğunusanatçı,sunucu İshak Akbay üstlendi. “Konya’daeğitimgörençocuklarabueğitimsetiniulaştırmanınmutluluğunu yaşadık.” Kampanyanınfinalprogramındakonuşan,ÇevreciÇocukEğitimYayınlarıGenelMüdürüŞamil Albayrak,“ProjepaydaşlarıNEÜ(NecmettinErbakanÜniversitesi),KOS(KonyaOrganize Sanayi BölgesiMüdürlüğü)veKTO(KonyaTicaretOdası)veprojeyedestekolanÇevreci İşletmelere teşekküretti.”ArdındanfinalprogramınınplanlandığıüzereSelçukluKongre Merkezinde gerçekleşememesihakkındaüzgünolduklarını,aynıtarihvesaatebirkaçfarklı programın Konya’da gerçekleşeceği için üst düzey protokol katılımının gerçekleşemeyeceği v eöğrenci katılımının da olamayacağı için programı aynı gün ve saatte Dedeman Konya Hotel’de gerçekleştirmek durumunda kaldığını belirtti .Projenin asıl amacının çocuklara Çevreci Çocuk Eğitim Setinin ulaştırılması olduğuna değinen Şamil Albayrak bu kapsamda proje hedeflerine ulaştıklarını belirtti .Konya geneli eğitim gören bir çok ilk öğretim öğrencisine ulaştırılan Çevreci Çocuk Eğitim Seti sayesinde sıfır atık, doğa ve çevre konusunda bilinçli yetişmesine vesile olan Çevreci İşletmelere şükranlarını iletti. Daha sonra Çevreci Çocuk Eğitim Yayınlarının Türkiye geneli bir çok ilde yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projesinin devam edeceğine vurgu yaptı. “Konya’da gerçekleştirilen bu projede yer almaktan ve kurumu adına katkı sağlamaktan memnunum.”

Törende söz alan Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Senar Aydın Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları’nın Konya’da gerçekleştirdiği bu projede Proje Danışmanı olarak yer almaktan ve kurumu adına katkı sağlamaktan memnun olduklarını, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları’nın geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Konya’da böyle bir projeyi başlattıkları için ve projeye destek veren Çevreci İşletmelere ise “Çevreci Çocuk Eğitim Setinin” çocuklarımıza ulaşmasında projeye katkı verdikleri için teşekkürlerini ifade etti. Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Hakkında Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları, Çevreci Çocuk Eğitim Seti ile sıfır atık ,doğa ve çevre bilinci konularını geleceğimizin teminatı çocuklarımıza basit ve anlaşılır bir dille yazılı ve görsel desteklerle öğretmeye gayret göstermiştir. Çevreci Çocuk Eğitim Setimiz bir sosyal sorumluluk projesi dahilinde 12yıllık süre çiçerisinde Türkiye genelinde 500 kamu kurum ve kuruluşu (Belediyeler, Valilikler, Kaymakamlıklar, İl Çevre Müdürlükleri vs.) ve özelfirmalar sponsorluğunda 2.000.000’u aşkın ilk öğretim çağındaki öğrencilere sıfır atık, doğa ve çevre bilinci konularını aşılamıştır.

Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Hakkında Bilgi İçin: Enes Albayrak | info@cevrecicocuk.net | +90 (505) 429 29 19

AdminAdmin