Konya SMMMO Başkanı Halil Bıçakçı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Bıçakçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladı

GÜNCEL - 29-08-2026 14:51 377 kez okundu.

Konya SMMMO Başkanı Halil Bıçakçı’dan  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Bıçakçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Büyük Zafer’in milletimizin bağımsızlık iradesinin ve vatanına duyduğu sarsılmaz bağlılığın tarihe kazınmış en güçlü ifadelerinden biri olduğunu belirtti.

Başkan Bıçakçı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos 1922, milletimizin geleceğinin başka iradeler tarafından belirlenmesine izin vermeyeceğini bütün dünyaya ilan ettiği tarihi bir dönüm noktasıdır. Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanması, yalnızca askerî bir başarı değil; bağımsız yaşama kararlılığının, vatan sevgisinin ve milletimizin en zor şartlar karşısında dahi ortaya koyduğu güçlü iradenin eşsiz bir eseridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verilen Millî Mücadele, imkânsızlıkların inanç ve kararlılık karşısında nasıl aşılabileceğini gösteren, nesiller boyunca gururla hatırlayacağımız büyük bir mücadeledir. 30 Ağustos’ta kazanılan Büyük Zafer ise bu mücadelenin en önemli dönüm noktalarından biri olmuş ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan yolun önünü açmıştır.

Aradan geçen 104 yılın ardından bizlere düşen sorumluluk; büyük fedakârlıklarla kazanılan bağımsızlığımızın değerini bilmek, Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak ve ülkemizin geleceğine karşı sorumluluklarımızı aynı kararlılıkla yerine getirmektir. Milletimizin ortak değerlerini koruyarak, üreterek, çalışarak ve üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek ülkemizin geleceğine katkı sunmak, bu büyük mirasa duyduğumuz saygının en anlamlı ifadelerinden biridir.

Bizler de meslek camiası olarak ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine katkı sağlama sorumluluğumuzun bilinciyle; mesleğimiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve geleceğe değer katmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Zafer’in 104. yıl dönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Şeref Alemdar ‘dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Şeref Alemdar ‘dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29-08-2026 - GÜNCEL

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29-08-2026 - GÜNCEL