İletişim Başkanı Duran: Soykırımcı İsrail, suçlarına bir yenisini eklemiştir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

GÜNCEL - 02-10-2025 13:15 793 kez okundu.

İletişim Başkanı Duran: Soykırımcı İsrail, suçlarına bir yenisini eklemiştir

41Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 İletişim Başkanı Burhanettin Duran paylaşımında, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na İsrail tarafından saldırılması kabul edilemez olduğunu belirterek, şiddetle kınadı.

"Küresel Sumud Filosu’na yapılan bu müdahale, tarihe kara bir leke olarak geçecektir" diyen Duran, paylaşımında, "Sivil aktivistlerin ve gönüllülerin tek amacı, ambargo altındaki masum insanlara gıda, ilaç ve temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırmaktır. Gazze’de soykırım suçu işleyen İsrail, bu suçuna uluslararası sularda sivil ve barışçıl aktivistlere saldırarak bir yenisini eklemiştir. İsrail’in bu müdahalesi, sadece insanlık onuruna değil, aynı zamanda uluslararası hukuka da açık bir saldırıdır. Tüm uluslararası toplumu, bu hukuk ve insanlık dışı saldırıya karşı seslerini yükseltmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası Başkanı Karahan,Başkan  Büyükeğen’i  Ziyaret Etti

Merkez Bankası Başkanı Karahan,Başkan Büyükeğen’i Ziyaret Etti

15-05-2026 - GÜNCEL

Merkez Bankası Başkanı Karahan Başkan Öztürk’ü  Ziyaret Etti

Merkez Bankası Başkanı Karahan Başkan Öztürk’ü Ziyaret Etti

15-05-2026 - GÜNCEL