Hüda Par Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Projelerini Tanıttı

HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AV.Çetin ACU Konya yerelindeki sorun ve sıkıntıları değerlendirip,analiz ederek projelerini halka sundu.

SİYASET 377 kez okundu.

Hüda Par Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Projelerini Tanıttı

 

Acu Şu İfadelere Yer Verdi;

 

Mevlana Ve Şemsin Diyarı, Selçuklunun Başkenti Güzel Konyamıza Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık.

 

Konyamızın Trafik Sorununu, Başıboş Köpek Sorununu, Fahiş Kira Sorununu, Uyuşturucu Sorununu, Sanayi Esnafımızın Sorunlarını, Şehrimizdeki Otopark Sorununu, Geçim Sıkıntısı Yaşayan Emeklilerimizi, Genç Kardeşlerimizi, Ev Hanımlarının Sorunlarını, Kadınlarımızın Toplu Ulaşımda Yaşadıkları Sıkıntıları, Mahallelerimizdeki Taziye Evi Sıkıntısını Biliyoruz.

 

Şehrimizin Problemlerini Çok İyi Analiz Ettik, Çözüm Yollarını Hazırladık. Siz Kıymetli Vatandaşlarımızdan 31 Mart Pazar Günü Vereceğiniz Oylar İle Bu Sefer Hüda Par Diyerek Güzel Şehrimizi Dürüst Belediyecilik Ve Gerçek Hizmet İle Buluşturmanızı Talep Ediyoruz.

 

Huzurlu Ve Güvenli Bir Konya Bizimle Olur.

Hüda Parla Olur.

 

Belli Başlı Projeleri De Şunlardır:

1-Ev Hanımlarının Desteklenmesi Projesi: Ev Hanımlarına Evde İş İmkânı Sağlanacak. Bunun İçin Home Office Kursları Açılacak Ve Tekstilde İhtiyaç Duyulan Alanlarda Her Mahalleye Sadece Kadınların Çalışacağı Atölyeler Açılacak.

2-Bedelsiz Arsa Ve Maliyetine Konut Yapımı Projesi: Evi Olmayanlara 2+1 Ve 1+1 Şeklinde Ev Yapılacak. Çok Uygun Taksitlerle Satılacak. Tek Katlı Ev Yapanlardan Proje Bedeli Alınmayacak.

3- Lise Ve Üniversite Mezunlarına İş Garantili Meslek Edindirme Projesi: Sanayi Esnafı İle Görüşülecek, İhtiyaç Duyulan Alanlarda İş Garantili Meslek Edindirme Kursu Açılacak. Kurs Giderleri Belediye Tarafından Karşılanacak. Kursu Bitirenler Direk İşe Yerleştirilecek.

4-Emeklilere Sosyal Desteklerin Sağlanması Projesi: Emeklilerden İhtiyaç Duyanlara Bakım, Ulaşım, Kira, Doğalgaz, Su, Elektrik Ve Gıdada Sosyal Destek Sağlanacak.

5-Sokak Köpekleri Sorunu: Sokak Köpekleri Toplatılacak Ve Barınaklarda Koruma Altına Alınacak. Saldırgan Olanlar Uyutulacak.

6-Taziye Evleri Projesi: Her Mahalleye Bir Taziye Evi Açılacak. Taziyelerde Çay Ve Şeker Belediye Tarafından Karşılanacak.

7- Toplu Ulaşımda Kadınlara Pozitif Ayrımcılık: Kadınlara Özel Tramvay Ve Yoğun Saatlerde Kadınlara Özel Otobüsler Tahsis Edilecek. Yolcu Koltuklar Örf Ve Adetlerimize Uygun Hale Getirilecek.

8- ÇOCUK KREŞLERİ: İhtiyaç Duyulan Mahallelerde Kreşler Açılacak.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Doğanhisar Belediye Başkanı  Öztoklu Partisinden İstifa Etti

Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu Partisinden İstifa Etti

25-04-2024 - SİYASET

CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, KONER’ e Ziyaret

CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, KONER’ e Ziyaret

25-04-2024 - SİYASET