Kaymakam Özgür Pelvan Hidayet Gazi Kur' an Kursunun Açılışını Gerçekleştirdi

Kaymakam Özgür Pelvan Yunak’ta yapımı tamamlanan Hidayet Gazi Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılışını Yapılan Dualar ile gerçekleştirdi

YEREL 441 kez okundu.

Kaymakam Özgür Pelvan  Hidayet Gazi Kur' an Kursunun Açılışını Gerçekleştirdi

Buradaki konuşmasında Kaymakam Özgür Pelvan 4-6 yaş Kur’an kurslarının Diyanet İşleri Başkanlığının en önemli projelerinden birisi olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Hidayet Gazi Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu Sınıflarıyla, oyun alanlarıyla, hocalarıyla örnek bir eğitim kurumu . Kurslarımızda önce Rabbimizi öğreniyorlar. Peygamberimizin (s.a.s.) en azından ismini, Peygamberimizin çocuklara yönelik tavırları ve davranışları, Onun insanlığa kazandırdığı değerleri, sevgi, saygı nedir? vatan sevgisi, büyüklere saygı, küçüklere sevgi, merhamet, şefkat... Bunlar insanoğlunun iyi bir kul olabilmesi için olmazsa olmaz değerleridir ve olması gereken değerlerdir. Bu değerleri küçük yaşlarda çocuklarımıza öğretmezsek büyüdükleri zaman öğrenmeleri çok zor olur.”

Bir 12 kişi, çocuk, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

Kaymakam Özgür Pelvan , Kur’an kursunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Özgür Pelvan duanın ardından Hidayet Gazi Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılış kurdelesini kesti, daha sonra beraberindekilerle birlikte Kur’an kursunu gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Açılışa, Kaymakam Özgür Pelvan’ın Yanı sıra Belediye Başkanı Subhan Günaltay,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe Nüfus Müdürü Ali Rıza Özbilgin. İlçe Müftüsü ve çok sayıda davetli katıldı

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Teşrif-İ Mevlana Etkinlikleri Ziyaretçilerden Büyük İlgi Gördü

Teşrif-İ Mevlana Etkinlikleri Ziyaretçilerden Büyük İlgi Gördü

05-05-2024 - YEREL

  Başkan Erkoyuncu :“En Kaliteli Ürünü Uygun Fiyatlarla Çiftçimize Ulaştırıyoruz”

Başkan Erkoyuncu :“En Kaliteli Ürünü Uygun Fiyatlarla Çiftçimize Ulaştırıyoruz”

05-05-2024 - YEREL