Başkan Köksal’dan Anneler Günü Mesajı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal anneler günü dolayısı ile mesaj yayımladı,

GÜNCEL 354 kez okundu.

 Başkan  Köksal’dan  Anneler Günü Mesajı

Başkan Köksal mesajındsa : ‘’Hayatlarımızın yegâne kutup yıldızları sevgili annelerimiz;

Bizlere verdiğiniz özveri, fedakârlık ve emekler için teşekkürlerimi sunuyor, gününüzü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Her çocuğun ilk rehberi, ilk öğretmeni, ilk dayanağı anneleri yani en kıymetli varlıklarıdır. Dünyanın neresine ya da tarihin hangi medeniyetine gidersek gidelim annelik insanoğlunun tadabileceği en yüce duygudur.

Anneler çocukların duygularını düşüncelerini ve hayata bakışlarını şekillendiren en büyük rol modeldir. Sağlam bireylerin, güçlü toplumların ve tarihe iz bırakan medeniyetlerin arkasında güçlü anneler vardır. Bireylerin, toplumların, ulusların ve medeniyetlerin istikbalinin ve geleceğinin şekillenmesinde en büyük yapı taşı olan annelerimize borcumuzu hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir.

İlk çağlardan günümüze kadar ismi ve değeri değişmeyen hayatlarımızın büyük bölümünde bizlere destek olan annelerimizin değerini anlamak ve emeklerine lâyık hareket etmek bizlerin en önemli vazifelerindendir.

BİR ANNENİN YETİŞTİRDİĞİ EVLAT BİR MİLLETE IŞIK OLUR…

Çocuklarına iyi ahlakı, insanlığı, vicdanı öğreten, dürüst ve onurlu yaşamayı aşılayan annelerimiz sadece çocuklarını değil toplumlarımızın geleceğinin güvencesidir.

Mum misali kendilerinden verdikleri ödün, sevgi ve şefkatleri ile adeta parlayan, fikren ve bedenen sağlıklı fertler yetiştirme gayretinde olan annelerimiz büyük bir sorumluluk üstlenmekte ve toplumumuzun en temel yapı taşını oluşturmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgili gençlere ve her yaştan evlatlara, hemşehrilerime en büyük tavsiyem baş tacımız annelerimizin emeklerini, sevgi ve fedakarlıklarını boşa çıkarmamalarıdır. Onlara layık olabilmek için önce iyi bir evlat sonra iyi bir vatandaş olmak gerekir. Bunun için ise yapılması gereken çalışmak, çalışmak ve tabi çalışmaktır.

Başta ülkemiz için kendisini adayan vatan evlatları yetiştiren analar olmak üzere bütün fedakâr annelerimizin gününü canı gönülden kutlar, sağlıklı uzun bir ömür dilerim. ‘’ dedi

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı ve İdari Yargı Kura Töreni’nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı ve İdari Yargı Kura Töreni’nde konuştu

20-05-2024 - GÜNCEL

Konya İstihdam Piyasasına Can Suyu Oldu

Konya İstihdam Piyasasına Can Suyu Oldu

20-05-2024 - GÜNCEL