Başkan Doç. Dr. Sercan Doğan ; "Milletimizin İradesi Hain Darbe Girişimini Yenilgiye Uğratmıştır"

Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Sercan Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL - 14-07-2026 15:50 338 kez okundu.

  Başkan Doç. Dr. Sercan Doğan ;

          Başkan Doç. Dr. Sercan Doğan Mesajında ; ‘’ 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üzerinden on yıl geçti. Aziz milletimizin demokrasiye, milli iradeye ve bağımsızlığına sahip çıkarak yazdığı destansı mücadele, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olarak hafızalardaki yerini korumaktadır.

Devletimizin anayasal düzenini ve milli birlik beraberliğimizi hedef alan bu menfur kalkışma, milletimizin sarsılmaz iradesi, devletimizin kararlı duruşu, güvenlik güçlerimizin fedakârlığı ve kahraman vatandaşlarımızın cesareti sayesinde bertaraf edilmiş; demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz bir kez daha güçlü bir şekilde muhafaza edilmiştir.

Bin yılı aşkın süredir ecdadımızın emanet ettiği bu aziz vatan, tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de milletimizin birlik, beraberlik ve vatan sevgisiyle korunmuştur. O gece ortaya konulan eşsiz dayanışma, milletimizin bağımsızlığına ve milli iradesine olan sarsılmaz bağlılığının en güçlü göstergesi olmuştur.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10. yıl dönümünde; vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz.’’ Dedi

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Korkmaz’dan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Başkan Korkmaz’dan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

14-07-2026 - GÜNCEL

Başkan Kavuş;

Başkan Kavuş; "Bu Destan Nesilden Nesile Yaşatılacak"

14-07-2026 - GÜNCEL

Reklamı Geç
Advert