Yönetim Kurulu’ndan Davutoğlu’na Tam Yetki

Bugün akşam saatlerinde toplanan Gelecek Partisi Yönetim Kurulu, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında bir araya geldi.

SİYASET - 31-01-2023 15:32 1214 kez okundu.

Yönetim Kurulu’ndan Davutoğlu’na Tam Yetki

100 kişiden oluşan yönetim kurulu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde eksiksiz olarak toplantıya katılım sağladı.

 

Toplantının ana gündem maddesinin 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri olduğu öğrenilirken parti içindeki kaynaklardan edinildiği öğrenilen kritik bir bilgi Ankara kulislerine düştü.

 

Gelecek Partisi’nin en üst karar organı olan Parti Yönetim Kurulu (PYK), cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi süreci ve Gelecek Partisi’nin nasıl bir ittifak modeli içinde yer alacağı ile milletvekili aday listelerinin oluşturulmasına dair görüşmeleri yürütmesi için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na tam yetki verdi.

 

Böylelikle Gelecek Partisi’nde seçim süreci bu akşam yönetim kurulundan çıkan karar sonrası resmen başlamış oldu.

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MHP Konya Milletvekili  Kalaycı:'' Esnaf vergi affı değil, uygun yapılandırma istiyor''

MHP Konya Milletvekili Kalaycı:'' Esnaf vergi affı değil, uygun yapılandırma istiyor''

13-05-2026 - SİYASET

Milletvekili Bektaş: Konya ovasına Apa barajından acilen su transferi sağlanmalıdır

Milletvekili Bektaş: Konya ovasına Apa barajından acilen su transferi sağlanmalıdır

13-05-2026 - SİYASET