Yeni Yıl Panayırı Hizmete Açıldı

Ereğli Belediyesi tarafından Oğuz Ata Sosyal Tesisleri içerisinde kurulan Yeni Yıl Panayırı ziyaretçilere kapılarını açtı.

YEREL - 22-12-2025 12:13 887 kez okundu.

Yeni Yıl Panayırı Hizmete Açıldı

Panayır alanında; DJ performansı, sanat atölyeleri, şişme oyun alanları, uzay çadırı, fayton, yüz boyama etkinlikleri, yılbaşı konseptli satış stantları, fotoğraf çekim alanları, yiyecek ve içecek stantları ile çeşitli ikramlar yer alıyor. Her yaş grubuna hitap edecek şekilde hazırlanan panayır, vatandaşlara keyifli ve güvenli bir ortam sunuyor.

Resim önizlemesi

Kurulan panayır alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Umut Akpınar, tüm vatandaşlarını Yeni Yıl Panayırı’na davet ederek keyifli vakitler diledi. Yeni yıl coşkusunun paylaşılması amacıyla gerçekleştirilen panayır, 05 Ocak 2026 tarihine kadar Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde ziyaret edilebilecek.

Resim önizlemesi

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Karatay’a Yeni Nesil Yeşil Kuşak Parklar Geliyor

Karatay’a Yeni Nesil Yeşil Kuşak Parklar Geliyor

12-08-2026 - YEREL

Başkan Altay: “Türkiye'de Bu Büyüklükte Bir Raylı Sistem Çalışması Yapan Şehir Yok”

Başkan Altay: “Türkiye'de Bu Büyüklükte Bir Raylı Sistem Çalışması Yapan Şehir Yok”

11-08-2026 - YEREL