SÜ’nün ‘Görsel Tasarım Ödülü’ kazanan elektrikli aracı Alparslan’a yoğun ilgi

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, TEKNOFEST Karadeniz’de Selçuk Üniversitesi tarafından açılan standı ziyaret etti.

TEKNOLOJİ - 03-09-2022 12:29 2470 kez okundu.

SÜ’nün ‘Görsel Tasarım Ödülü’ kazanan elektrikli aracı Alparslan’a yoğun ilgi
Advert

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz’de 6 takımla finalde yarışan Selçuk Üniversitesi, akademik paydaşı olduğu TEKNOFEST kapsamında açtığı standla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da Üniversitenin standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bu çerçevede MYS Sancak Takımı’nın TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenen TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nda “Görsel Tasarım Ödülü” sahibi olduğu “Alparslan” isimli elektrikli aracı inceledi. Ödülün sahibi MYS Sancak Takımı ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u başarılarından dolayı tebrik etti.

REKTÖR AKSOY’DAN TÜBİTAK BAŞKANI MANDAL’A ZİYARET

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, TEKNOFEST Karadeniz’de TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Çiftci ve öğretim üyeleri eşlik etti.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Selçuk Üniversitesi KAPSÜL TULPAR Takımı TEKNOFEST’te Türkiye üçüncüsü oldu

Selçuk Üniversitesi KAPSÜL TULPAR Takımı TEKNOFEST’te Türkiye üçüncüsü oldu

25-09-2026 - TEKNOLOJİ

KTÜN Kapsül RACLAB İHA Takımı SUAS 2026’da Dünya 9’uncusu Oldu

KTÜN Kapsül RACLAB İHA Takımı SUAS 2026’da Dünya 9’uncusu Oldu

21-09-2026 - TEKNOLOJİ