Seydişehir’de Halk Ekmek 6 Lira Oldu

Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek fırınında Ramazan ayı boyunca ekmek 6 liradan satılacak.

YEREL - 17-02-2026 08:29 917 kez okundu.

Seydişehir’de Halk Ekmek 6 Lira Oldu

Başkan Ustaoğlu, Seydişehir halk ekmek fırınında satılan ekmeğe ramazan indirimi yapıldığını ve ramazan boyunca halk ekmeğin 6 liradan satılacağını duyurdu.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “bu şehirde kimse yalnız değildir diyerek başlattığımız sosyal destek çalışmalarımız kapsamındaki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Şehrimizin banisi Seyyid Harun Veli’nin bizlere miras bıraktığı dayanışma ve yardımlaşma duygularını gözetiyoruz.

Halk ekmek fırınımızda Ramazan ayında ekmek 6 liradan satılacak. Ekmeklerimiz aynı gramaj aynı kalite ve aynı sıcaklık ile hemşerilerimizim sofralarına ulaşmaya devam edeceğiz. Amacımız Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ve en kaliteli ekmeği ulaştırmaktır. Hemşehrilerimizle paylaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyeye ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu şehirde kimse yalnız değildir” dedi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “Amacımız Konya’da, Ürün Yelpazesini Çeşitlendirerek Çiftçimize Yeni Gelir Kapıları Açmak”

Başkan Altay: “Amacımız Konya’da, Ürün Yelpazesini Çeşitlendirerek Çiftçimize Yeni Gelir Kapıları Açmak”

01-08-2026 - YEREL

Başkan Altay: “İyi ki Konya’da Yaşıyoruz, İyi ki Sizlere Hizmet Ediyoruz”

Başkan Altay: “İyi ki Konya’da Yaşıyoruz, İyi ki Sizlere Hizmet Ediyoruz”

31-07-2026 - YEREL