Saadet Konya’dan Ankara Çıkarması

Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de Saadet Partisinin Grup Toplantısına katıldı.

SİYASET - 22-10-2025 22:26 822 kez okundu.

Saadet Konya’dan Ankara Çıkarması

Konya’dan giden heyet grup toplantısının ardından Saadet Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Mahmut Arıkan ve Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Resim önizlemesi

Programla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel “Bugün il yönetici kadrolarımız ile grup toplantımıza katılım sağlayarak Genel Başkanımız Mahmut Arıkan ve Milletvekillerimiz ile bir araya geldik. Genel Başkanımız Mahmut Arıkan bey’e ve Milletvekillerimize Konyamızın problemlerini ve siyasetini münazara ettik. Milletvekillerimizden şehrimizin sorunlarını meclis kürsüsünden her daim gündeme getireceklerinin sözlerini aldık.” İfadelerini kullandı.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MHP Konya Milletvekili  Kalaycı:'' Esnaf vergi affı değil, uygun yapılandırma istiyor''

MHP Konya Milletvekili Kalaycı:'' Esnaf vergi affı değil, uygun yapılandırma istiyor''

13-05-2026 - SİYASET

Milletvekili Bektaş: Konya ovasına Apa barajından acilen su transferi sağlanmalıdır

Milletvekili Bektaş: Konya ovasına Apa barajından acilen su transferi sağlanmalıdır

13-05-2026 - SİYASET