MÜSIAD Konya Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

MÜSİAD Konya Şubesi’nin geleneksel iftar programı bu sene de üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Geleneksel iftar programında konuşan Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, “Amacımız, daha çok üretmek, daha çok insanımıza istihdam sağlamak.” dedi.

GÜNCEL 387 kez okundu.

MÜSIAD Konya Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

MÜSİAD Konya Şubesi’nin geleneksel iftar programı bu sene de üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Selamlama konuşması yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Başkan Kağnıcı, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan, öncelikle oruç gibi türlü hikmetlerle dolu bir kulluk görevinin yerine getirildiği her türlü hayır, rahmet ve bereketi içinde olan bir aydır. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini de barındıran Ramazan, manevi kirlerden temizleneceğimiz, insanî duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği maddî ve mânevî bir terbiye ayıdır. Ramazan ayınız hayırlı ve mübarek olsun.” dedi.

Resim önizlemesi

İSTİKRAR VURGUSU

İstikrarın önemini vurgulayarak konuşmasını sürdüren Başkan Kağnıcı, “Bu dönemde yoğun programlarımız var, özellikle şehrimizin ve ülkemizin ihracatını artırmak için programlar yapıyor, yurt dışı heyetlerini şubemizde misafir ediyoruz. Tek amacımız, daha çok üretmek daha çok katma değer üretmek, daha çok insanımıza istihdam sağlamak. İstikrar olmadan; yeni hedefler belirlemek, yeni başarılar elde etmek ve bu kazanımları korumak mümkün değildir. Kendine güveni artan, gelecek kaygısı olmayan iş dünyası yatırımlarını artıracaktır. MÜSİAD olarak üretmeye ve büyümeye ara vermeden devam edip rehavete kapılmadan daha çok çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ DEVAM EDİYOR;

Resim önizlemesi

MÜSİAD’ın klasikleşmiş çalışmalarından olan ZİMEM Defteri geleneğinin bu Ramazan ayında da devam ettiğini dile getiren Başkan Kağnıcı, “Önceki Ramazanlarda olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz Atalarımızdan, Bizlere miras kalan ZİMEM Defteri ile bu Ramazan dada gönülleri buruk olan kardeşlerimizin sıkıntılarını giderecek yardımlar için, her zamanki gibi desteklerini esirgemeyen siz kıymetli üyelerimizden maddi ve manevi katkılarınızı bekliyoruz. Bu gönüllü uygulamada görev almak isteyen siz kıymetli üyelerinde bizlere bilgi vererek dâhil olabilirler.” dedi.

3 BİN RAMAZAN KOLİSİ

Resim önizlemesi

Özellikle Konya kırsalındaki İhtiyaç sahiplerine 3 bin Ramazan kolisi ulaştırdıklarını söyleyen Başkan Kağnıcı, “Bu yıl, Türkiye Diyanet Vakfı ve Konya İl Müftülüğümüz ile İhtiyaç sahiplerine Ramazan yardım paketi ulaştırıyoruz. Özellikle Konya kırsalında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize 3 bin Ramazan Kolisi ulaştırıyoruz. Bu konuda gerçek ihtiyaç sahiplerine zekâtlarını ulaştırmak isteyen üyelerimize bu organizasyonu tekrar hatırlatmış olalım. Ramazan ayının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini ve Kadir Gecesine ve bayrama da sağlıcakla ulaşmayı ve nice Ramazanlarda tekrar buluşmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına saygıyla selamlarım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

26-04-2024 - GÜNCEL

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

26-04-2024 - GÜNCEL