Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımı tamamlanan Devlet Bahçeli Parkı'nın açılış törenine katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışta konuşan Kalaycı, Türkiye'nin savunma sanayisindeki yerli ve milli atılımlarına vurgu yaptı.
"Avrupa ve NATO Ülkelerine İhracat Yapıyoruz"

Savunma sanayisinde yaşanan gelişmelerin tüm ülkeyi gururlandırdığını belirten Mustafa Kalaycı, Türk mühendislerinin ve firmalarının başarısına dikkat çekti. Kalaycı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Türk mühendislerimiz ve Türk firmalarımız, artık ülkemizin ihtiyacı olan savunma ve havacılık sanayisi ürünlerini kendi imkanlarıyla üretiyor ve dünyaya ihraç ediyor. Bu ürünlerin NATO ve Avrupa ülkelerine ihraç edilmesi söz konusu. Bu konuda gerçekten çok büyük bir mesafe kat ettik. İnşallah bu attığımız adımlara yenileri ilave edilecek. Savunma sanayisinde lider ülke olduk. Tümüyle, her şeyimizle lider ülke haline de geleceğiz."
"Yedi Düvelin Hakkından Geleceğiz"
Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan odakların varlığına da değinen Kalaycı, karşılaşılan tüm engellemelere rağmen milletin kararlı duruşunun süreceğini ifade etti. Birçok pranganın kırıldığını belirten Kalaycı, "Türkiye'yi açıktan hedef alan ülkeler bulunuyor ancak millet olarak, daha önce olduğu gibi yine yedi düvelin hakkından geleceğiz" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Beyşehir'de düzenlenen Devlet Bahçeli Parkı açılış törenine bölge siyasetinden ve yönetiminden önemli isimler katıldı. Törende; Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Güzel, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar parkı gezerek incelemelerde bulundu.















