KTÜN İle Selçuklu Bilim Ve Sanat Merkezi Arasında Protokol İmzalandı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ile Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi arasında eğitim ve öğretim alanında ortak çalışmalar yapmak, bu doğrultuda iş birliğini geliştirmek ve geleceğin bilim insanlarını yetiştirme hedefiyle bir protokol imzaladı.

GÜNCEL - 03-12-2024 15:15 832 kez okundu.

KTÜN İle Selçuklu Bilim Ve Sanat Merkezi Arasında Protokol İmzalandı

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik ve Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Ali Gürel tarafından imzalanan protokol ile iki kurum arasında bilgi paylaşımını artırma, bilimsel projelerde aktif rol almayı teşvik etme amaçlanıyor. Ayrıca üniversitenin akademik kadrosu ile Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi'nin uygulama odaklı eğitim faaliyetleri bir arada gerçekleştirmesi hedefleniyor

 

Protokol töreninde konuşan Rektör Çelik, akademik eğitim bağlamında atılacak her türlü olumlu adımın öncüsü olmaktan onur duyduklarını ifade ederek, Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi’ne de vereceği destekler için şimdiden teşekkür ettiğini belirtti.

 

Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü ise, protokolün eğitimde gelişmiş yaklaşımlar için bir fırsat olduğunu belirterek, “Amacımız, çağın gerekliliklerine uygun donanımların sağlanması. KTÜN ile birlikte daha fazlasını başaracağımıza inanıyor ve İmzalanan bu protokol, bilim ve sanatın birleştiği projelere odaklanarak daha fazla ilgi duyulmasını sağlayarak Konya'nın eğitim vizyonuna katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İŞKUR ve BİK’ten Konya’da medya sektörüne istihdam hamlesi

İŞKUR ve BİK’ten Konya’da medya sektörüne istihdam hamlesi

09-07-2026 - GÜNCEL

Başkan Kavuş; “Meram Hem Kentsel Hem Yeşil Dönüşümde Lider”

Başkan Kavuş; “Meram Hem Kentsel Hem Yeşil Dönüşümde Lider”

09-07-2026 - GÜNCEL