Konyaspor Sahasında Fenerbahçe'ye Boyun Eğmedi

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Tümosan Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

FUTBOL 539 kez okundu.

Konyaspor Sahasında  Fenerbahçe'ye Boyun Eğmedi

Bu sonuçla Galatasaray ile zirve yarışında olan Fenerbahçe puanını 90 yaparak son 3 haftaya rakibinin 6 puan gerisinde girdi. Düşme hattının hemen üstünde olan Tümosan Konyaspor ise 37 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe sahasında Mondihome Kayserispor'u ağırlayacak. Tümosan Konyaspor yine evinde Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

 

21. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Tadic'in ceza sahasından vuruşu dışarıya gitti.

Mücadelenin 44. dakikasında Fenerbahçe gole yaklaştı. Sol kanattan Ferdi ceza sahasında girdi ve şutunu çekti. Kaleci Slowik gole izin vermedi. Devamında Mert Hakan Yandaş'ın kale sahası içinden yaptığı kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.

Mücadelenin 50. dakikasında Edin Dzeko'nun yakın mesafeden kafa vuruşu dışarıya gitti.

63. dakikada Edin Dzeko'nun yakın mesafeden vuruşunu kaleci Slowik kurtardı. Dzeko, bir pozisyon sonrasında yine kaleci Slowik'i geçemedi.

76. dakikada Fenerbahçe'de bu kez Batshuayi mutlak bir fırsattan yararlanamadı. Dzeko'nun pasında Batshuayi kaleye yakın mesafeden kafayı vurdu ancak top auta gitti.

90. dakikada Tümosan Konyaspor adına Ndao'nun attığı gol VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

 

Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir

 

TÜMOSAN Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz (Dk. 66 Cebrail Karayel), Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner Dikmen (Dk. 90+2 Damjanovic), Oğulcan Ülgün (Dk. 76 Prip), Ndao (Dk 90+2 Muhammet Demir), Cikalleshi (Dk. 76 Boateng)

 

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel (Dk. 51 Mert Müldür), Becao (Dk. 46 Çağlar Söyüncü), Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş (Dk. 46 Batshuayi), İrfan Can Kahveci (Dk. 53 Cengiz Ünder), Fred, Tadic (Dk. 80 Serdar Dursun), Szymanski, Dzeko

 

Sarı kartlar: Dk. 33 Ahmet Oğuz, Dk. 65 Slowik, Dk. 90+2 Ndao, Dk. 90+10 Muhammet Demir (TÜMOSAN Konyaspor)

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor   Ligde Kalma Umudunu  Son Haftaya Taşıdı

Konyaspor Ligde Kalma Umudunu Son Haftaya Taşıdı

19-05-2024 - FUTBOL

Kayserispor-1 Konyaspor -1  (ilk Yarı sonucu)

Kayserispor-1 Konyaspor -1 (ilk Yarı sonucu)

18-05-2024 - FUTBOL