Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet Müdürü Koç’a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNCEL - 14-05-2026 22:14 349 kez okundu.

Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri,  Emniyet Müdürü Koç’a

 Konya basınının önemli isimleri, şehre atanan İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut,Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Rifat Yerlikaya katıldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede bölge müdürleri, Emniyet Müdürü Koç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Konya’nın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmalarda basın ve emniyet arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Konya basınının şehre katkılarını yakından takip ettiğini belirterek, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Karabulut, Parlak ve Yerlikaya’ya teşekkür etti.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Emniyet Müdürü Koç’tan Trafik Kahramanlarına Başarı Belgesi

Emniyet Müdürü Koç’tan Trafik Kahramanlarına Başarı Belgesi

14-05-2026 - GÜNCEL

Emniyet Müdürü Koç’tan Görme Engelli Öğrencilere Anlamlı Ziyaret

Emniyet Müdürü Koç’tan Görme Engelli Öğrencilere Anlamlı Ziyaret

14-05-2026 - GÜNCEL