Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet Müdürü Koç’a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNCEL - 14-05-2026 22:14 1200 kez okundu.

Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcileri,  Emniyet Müdürü Koç’a

 Konya basınının önemli isimleri, şehre atanan İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut,Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Rifat Yerlikaya katıldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede bölge müdürleri, Emniyet Müdürü Koç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Konya’nın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmalarda basın ve emniyet arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Konya basınının şehre katkılarını yakından takip ettiğini belirterek, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Karabulut, Parlak ve Yerlikaya’ya teşekkür etti.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya tasavvuf geleneği Tunus’ta gönüllere dokundu

Konya tasavvuf geleneği Tunus’ta gönüllere dokundu

24-08-2026 - GÜNCEL

Başkan Altay, Kutsal Topraklara Yola Çıkan Vefa Umresi’nin İlk Kafilesine Hayırlı Yolculuklar Diledi

Başkan Altay, Kutsal Topraklara Yola Çıkan Vefa Umresi’nin İlk Kafilesine Hayırlı Yolculuklar Diledi

24-08-2026 - GÜNCEL