Konya'da Veli Öncan Premium Cars Açıldı

1978 yılından bu yana lüks otomobil pazarında özel bir ismi olan Veli Öncan Premium Cars yeni plazasında hizmete girdi.

EKONOMİ 667 kez okundu.

 Konya'da Veli Öncan Premium Cars  Açıldı

Otomotiv sektöründe güvenilirlik ve ticari itibarı temel değer olarak kabul etmiş olan Veli Öncan Premium Cars Yönetim Kurulu Başkanı Veli Öncan, firma olarak teknik donanımı yüksek, satış ve satış sonrası kadrosu ile özellikle lüks sınıf otomobil gruplarında müşteri beklentilerinin karşılanması amacıyla hizmetlerinin yeni yerlerinde daha da ileri götürmek istediklerini belirterek, plaza açılışında kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür etti.


Açılış öncesi konuşan Veli Öncan Premium Cars Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öncan ise açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, “Otomotiv sektörü gerek teknolojik gelişmelere yaptığı katkılar gerekse içinde bulunduğu ekonomiye yüksek katma değer sağlaması açısından, ilişkili olduğu birçok sektörün gelişmesine katkıda bulunan önemli lokomotif sektörlerin başında gelir. Yeni teknolojik donanımlara sahip, konfor seviyesi yüksek, yeni alternatif yakıt tüketebilen hibrit ve elektrikli motorlara sahip, prestij ve statü sağlayan, tüketiciyi özel hissettiren farklı lüks tasarımlara sahip F segmenti (süper premium) olarak adlandırılan lüks otomobillere olan talebi de beraberinde getirdi. Bu talep artışı lüks otomobil sektörünün hızlı bir şekilde büyümesini sağladı. Biz de firma olarak yarım asra yaklaşan tecrübemizle müşterilerimizin yeni bir otomobil sahibi olabilmesi ve ikinci el oto değişimi gibi mevcut tüm imkanları seferber ederek, beklentilerin üzerinde bir hizmet sunma çabasındayız. Veli Öncan Premium Cars olarak müşteri memnuniyeti ve güvenirliliği bizim için taviz verilmeyecek kavramlardır” diyerek tüm dost ve müşterilerini Ankara Caddesi 154 HD numarada hizmet vermeye başlayan Veli Öncan Premium Cars Plaza’ya davet etti.


Açılışta konuşan davetlilerden KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Milletvekilleri Orhan Erdem ve Selman Özboyacı’da açılışın hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası kesilen kurdele ile açılış gerçekleşti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“KKTC Tarımsal Üretiminde Suyun Etkin Kullanımı” Adlı Çalıştay Düzenlendi

“KKTC Tarımsal Üretiminde Suyun Etkin Kullanımı” Adlı Çalıştay Düzenlendi

26-04-2024 - EKONOMİ

Başkan Köksal’dan 23 Nisan'da Türkiye Ve Akşehir'de Görülmemiş Yenilik

Başkan Köksal’dan 23 Nisan'da Türkiye Ve Akşehir'de Görülmemiş Yenilik

24-04-2024 - EKONOMİ