Konya’da 291 Trafik Polisi Sertifikalarını Alarak Göreve Başladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanan 291 Trafik Polisi Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak görevlerine başladı. Artan personel sayısı ile kentteki ana yollar ve kalabalık bölgeler daha da rahatlayacak.

DÜNYA - 11-10-2024 19:14 1325 kez okundu.

Konya’da 291 Trafik Polisi Sertifikalarını Alarak Göreve Başladı

Geçtiğimiz ay Polis Meslek Eğitim Merkezlerinden mezun olarak Konya’ya ataması gerçekleştirilen 291 Polis Memuru 4 hafta süren ve Sultan Alparslan Bilgehanesi’nde yapılan Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimine katıldı.

 

Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet AKBABA, Trafik Denetleme Şube Müdürü Ömür KUYU ve birim amirleri tarafından sertifikaları verildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosuna atanan 133 Polis Memuru kent merkezinde görevlerini icra ederken 158 Polis Memuru Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosuna yerleştirildi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mekke Türk Okulu'nda 23 Nisan Coşkusu

Mekke Türk Okulu'nda 23 Nisan Coşkusu

21-04-2026 - DÜNYA

Başkan Altay:  “UCLG Çatısı Altında Krizlere Karşı Daha Koordineli, Daha Hızlı ve Daha Etkili Mekanizmalar Geliştirmeliyiz”

Başkan Altay: “UCLG Çatısı Altında Krizlere Karşı Daha Koordineli, Daha Hızlı ve Daha Etkili Mekanizmalar Geliştirmeliyiz”

20-04-2026 - DÜNYA