Konya Valiliği, Kurban Bayramı bayramlaşma programı düzenledi.

Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

GÜNCEL - 06-06-2025 12:12 895 kez okundu.

Konya Valiliği, Kurban Bayramı bayramlaşma programı düzenledi.

428Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

aw471109-03.jpg

Bayramlaşma programına, Vali İbrahim Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, Hava Savunma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yusuf Diker, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Mete Kuş, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, merkez ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası Başkanı Karahan,Başkan  Büyükeğen’i  Ziyaret Etti

Merkez Bankası Başkanı Karahan,Başkan Büyükeğen’i Ziyaret Etti

15-05-2026 - GÜNCEL

Merkez Bankası Başkanı Karahan Başkan Öztürk’ü  Ziyaret Etti

Merkez Bankası Başkanı Karahan Başkan Öztürk’ü Ziyaret Etti

15-05-2026 - GÜNCEL