Konya Teknik Üniversitesinde, Öğrencilerle ile İftar Yemeği

Vakıflar Konya Bölge Müdürlüğünün destekleriyle Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerine Ramazan boyunca verilecek iftar yemeği, KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ev sahipliğinde davetlilerin ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

GÜNCEL 347 kez okundu.

Konya Teknik Üniversitesinde, Öğrencilerle ile İftar Yemeği

KTÜN Gelişim Yerleşkesinde gerçekleşen iftar yemeğine Ak Parti Konya Milletvekilleri Latif Selvi ve Ziya Altunyaldız, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, Hava Savunma Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Diker ile Vakıflar Konya Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, KTÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Murat Oral, Osman Deniz Şimşek, Genel Sekreter V. Kamil Gök, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya ile öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesi

İftar etkinliğinde konuşan Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik davetlileri selamlayarak başladığı konuşmasında, “Öncelikle bu mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek bu güzel iftar sofrasını paylaşmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı, birlikte iftar sofralarında buluşmamızın, dayanışma ve paylaşmanın en güzel zamanıdır. Bu akşam, iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize vesile olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Ramazan ayının huzur ve bereketiyle dolu geçmesini temenni ediyor, iftarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Vakıflar Konya Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç ise yaptığı konuşmada, “Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayır ve bereket ikliminin mübarek ramazanı şerifi hep birlikte idrak etmenin huzuru içerisindeyiz. Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın ayıdır. Bizler de bu mübarek ayın maneviyatına ve geleneklerine uygun olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için gayret ediyoruz. Vakıflar Genel Müdürlüğü ihtiyaç duyulan her an vakıf kültürünün ve geleneğinin gerektirdiği şekilde iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahiptir. Bu Ramazan ayında da inşallah üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Paylaştıkça bereketlenen soframıza tekrar hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Resim önizlemesi

Konya Millet Vekili Ziya Altunyaldız, öğrencilerle güzel bir etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ramazanın bereketini beraber yaşamak üzere bugün burada sizlerleyiz. Dün 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladık ve vatanımızı nasıl bir emekle kurtardığımızı bir kez daha anmış olduk. Vatanımızın geleceği için sizin gibi değerli gençlere ihtiyacımız var. TEKNOFEST’teki yarışlarda bizleri oldukça başarılı bir şekilde temsil ettiğinizi biliyoruz. Çağımız eskiden olduğu gibi savaş meydanlarında değil gelişen teknolojilerle ilerliyor, siber güvenlik artık ülkeler için çok önemli dolayısı ile ülkemiz için geleceğimiz için teknolojinin tüketicisi değil üreticisi olun. Ülkemizi hakettiği yerlere getireceğinize inanıyor, hepinizi sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerle iftar yapan davetliler, iftardan sonra Rektörlük makamına geçerek sohbet etti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

26-04-2024 - GÜNCEL

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

26-04-2024 - GÜNCEL