Konya Şehidini Dualarla İle Son Yolculuğuna Uğurladı

Gürcistan'da düşen uçaktaki 20 şehidimiz bugün memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Uçak kazasında şehit olan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu Konya’ya da Namazgahta kılınan Cuma namazından sonra dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL - 14-11-2025 14:37 1177 kez okundu.

Konya  Şehidini  Dualarla İle Son Yolculuğuna Uğurladı

Şehit Ahmet Yasir Kuyucu’nun cenazesi Musalla Mezarlığı Namazgâhı’na getirildi.

Konyalı hemşerileri şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazında gözyaşları sel oldu.

Resim önizlemesi

Kuyucu, kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, AK Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Mete Kuş, milletvekilleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Resim önizlemesi

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Kampında Bakan Çiftçi’den

AK Parti Kampında Bakan Çiftçi’den "Güçlü Devlet, Güvenli Türkiye" Vurgusu

28-06-2026 - GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı, İnşaat Mühendisleri ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Pekyatırmacı, İnşaat Mühendisleri ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

28-06-2026 - GÜNCEL