"Konya Öğretmen Akademileri" Eğitimleri Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Konya Valiliği himayelerinde ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yürütülmekte olan "Konya Öğretmen Akademileri" kapsamında faaliyetler yapılmaya devam ediyor

EĞİTİM 346 kez okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Konya Valiliği himayelerinde ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yürütülmekte olan "Konya Öğretmen Akademileri" kapsamında faaliyetler yapılmaya devam ediyor.

Öğretmenlerin mesleki ve kültürel açıdan daha donanımlı ve birikimli olmaları adına ülke çapında önemli eserler vermiş isimler, birikim ve tecrübe aktarımında bulundu.

Whatsapp Image 2024 04 20 At 12.45.07 (1)

16 Nisan 2024 itibarıyla Edebiyat Akademisinde Dr. Mustafa Çıpan "Divan Şiirinden Günümüze Seslenme", Türk İslam Düşüncesi ve Bilimi Akademisinde Prof. Dr. Mehmet Akgül "İslam Düşüncesinde Toplum ve Sosyal Teori", Şehir ve Kültür Akademisinde Dr. Ali Çetinkaya "Anadolu Selçuklu Devletinden Bugüne Konya'da Kültür ve Bilim", Sanat Akademisinde Ahşap Sanatçısı Hüseyin Çiller "Kündekâri ve Rahle Yapımı" konularında öğretmenlerle bir araya gelerek sunum gerçekleştirdiler.

Haziran ayına kadar devam edecek akademi eğitimlerine önümüzdeki hafta da devam edilecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya 5. Akıl Ve Zekâ Oyunları Yarışması İl Finalleri Yapıldı

Konya 5. Akıl Ve Zekâ Oyunları Yarışması İl Finalleri Yapıldı

02-05-2024 - EĞİTİM

   İl Müdür Yiğit Başkanlığında  Taşımalı Eğitim İl Değerlendirme Komisyon Toplantısı

İl Müdür Yiğit Başkanlığında Taşımalı Eğitim İl Değerlendirme Komisyon Toplantısı" Gerçekleştirildi

30-04-2024 - EĞİTİM