Kaymakam Özgür Pelvan’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 396 kez okundu.

Kaymakam Özgür Pelvan’dan  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Kaymakam Özgür Pelvan mesajında; "Ülkemizin kalkınmışlık hedeflerine ulaşmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde işçi ve emekçilerimizin rolü kuşkusuz çok büyüktür. Devletimizin, emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak, son yıllarda işçi ve emekçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde büyük gelişmeler sağlanmıştır. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından bayram olarak kutlanan 1 Mayıs günü, ülkemiz de de 'Emek ve Dayanışma Günü' olarak tatil kabul edilmiştir.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz.

Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizin bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Güçlü ve söz sahibi bir ülke olma doğrultusunda hızla ilerleyen ülkemizin temelinde çalışan, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanmaya adayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı‘nın ardından millete seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı‘nın ardından millete seslendi

21-05-2024 - GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı ve İdari Yargı Kura Töreni’nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı ve İdari Yargı Kura Töreni’nde konuştu

20-05-2024 - GÜNCEL