Kaymakam Özgür Pelva ,Makamı Yunus Emre Varol'a Devretti

Yunak Kaymakamı Özgür PELVAN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, makam koltuğunu Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Varol'a devretti.

GÜNCEL 358 kez okundu.

 Kaymakam Özgür Pelva ,Makamı Yunus Emre Varol'a Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı kutlamaları çerçevesinde Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan makam koltuğunu Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Varol’a bıraktı. Temsili olarak Yunak Kaymakamlığı görevinin Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Varol’a devredildiği ziyarette, temsili Kaymakam bir konuşma yaparak okulların durumu ve öğrencilerin istekleri ile ilgili talimat verdi. Temsili Kaymakam daha sonra okullarla ilgili eksikliklerin bir an önce giderilmesi talimatını Verdi. Kaymakam Özgür Pelvan temsili Kaymakam Yunus Emre Varol ve arkadaşlarına çeşitli hediyeler taktim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan : "Çocukların eğitimlerini tamamladıklarında gelebilecekleri makamları göstermek amacıyla her sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleşen makam devir tesliminde bu yıl Kaymakamlık Makamı'nı öğrencimiz Yunus Emre Varol devraldı. Bizleri makamında misafir eden ilçe kaymakamımız Sayın Özgür Pelvana çok teşekkür ederiz." Dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Karataylı Gençlerin Geleceğine Önemli Katkılar

Karataylı Gençlerin Geleceğine Önemli Katkılar

03-05-2024 - GÜNCEL

Konya Orman Bölge Müdürü   Cafer Bal : ‘’ Orman Benim’’

Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal : ‘’ Orman Benim’’

03-05-2024 - GÜNCEL