Karataylı Öğrencilere Yarıyıl Tatilinde Sinema Etkinliği

Karatay Belediyesi, öğrencilerin sömestr tatillerini çok daha verimli bir o kadar da eğlenceli geçirebilmeleri amacıyla Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sen Değerlisin Derneği işbirliğiyle sinema etkinliği düzenledi. Karnelerini alarak 15 günlük eğitim arası veren öğrenciler, söz konusu projeyle güzel bir hafta sonu geçirmiş oldular.

KÜLTÜR - SANAT 444 kez okundu.

Karataylı Öğrencilere Yarıyıl Tatilinde Sinema Etkinliği

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Karatay Belediyesi, ilçe genelindeki ilkokul öğrencilerine yönelik ücretsiz sinema etkinliği düzenledi.

Karataylı öğrencilerin yarıyıl tatillerinde stres atmaları ve kültür sanat faaliyetleriyle iç içe zaman geçirmeleri amacıyla hayata geçen program; Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sen Değerlisin Derneği işbirliğiyle organize edildi.

Resim önizlemesi

Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde sömestr boyunca yapılan organizasyonla toplamda 6200 öğrenci, “7. Koğuştaki Mucize, Cennetin Krallığı, Arabalar, Buz Devri, Kurtlar Vadisi Filistin, Harry Potter ve Felsefe Taşı” filmini izledi, eğlenceli vakitler geçirdiler.

ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sen Değerlisin Derneği işbirliğiyle organize edilen sinema etkinliğine katılan öğrenciler, program dolayısıyla Karatay Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Resim önizlemesi

Çocukların ve gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Sömestr tatilinde öğrencilerin sosyal aktivitelerine katkı sağlamak istediklerini kaydetti.

Başkan Hasan Kılca; “Öğrenci kardeşlerimiz yarıyıl tatiline gelene dek çok çalıştılar ve artık dinlenmeyi hak ettiler. Bizler çocuklarımızın ile gençlerimizin her zaman ve her koşulda arkasındayız. Sömestr tatilinde de onlara farklı ve sosyal bir aktivite olması için sinema hediye ediyoruz. Bu bağlamda da Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz ve Sen Değerlisin Derneğimizin de katkılarıyla çocuklarımız güzel bir gün geçirmiş oldular. Umuyorum öğrencilerimiz streslerinin azaldığı, eğlenerek ve deşarj olmuş bir şekilde daha motive bir ikinci yarı eğitim öğretim dönemi geçirirler” dedi.

Resim önizlemesi

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ahde Vefa Turan Birliği Derneğinde  Prof. Dr. Erol Güngör,Anıldı

Ahde Vefa Turan Birliği Derneğinde Prof. Dr. Erol Güngör,Anıldı

26-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Hasan Kılca: Karatay’ı Büyük Bir Turizm Merkezine Dönüştürüyoruz

Hasan Kılca: Karatay’ı Büyük Bir Turizm Merkezine Dönüştürüyoruz

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT